Vacature vrijdag | Klussers gezocht!


Vervulde vacatures

Allereerst beginnen we deze week met het goede nieuws dat er recent veel taken zijn opgevuld. Er is een nieuwe diaken gevonden en een scriba, de taakgroep Leren en Ontmoeten is uitgebreid, de leiding van de soos is weer compleet en u heeft inmiddels ook kennis kunnen maken met onze nieuwe organist. Allemaal zaken waar we heel blij mee en dankbaar voor zijn. 

Wilt u ook graag een steentje bijdragen? Niet getreurd, er zijn nog taken die opgevuld mogen worden ;-). Houd onze vrijwilligerspagina in de gaten. We zoeken onder meer een pastoraal werker en mensen voor de schoonmaak.

Hulp pastorie

Deze week doen we een oproep voor hulp voor in de pastorie. De verbouwing van de pastorie gaat voorspoedig. We zijn weer aan het opbouwen. De vloeren in de woonkamer en de studeerkamer zijn voorzien van geïsoleerde vloeren. Er is vloerverwarming aangelegd. Leidingwerk en elektra zijn aangepast en voorbereidende werkzaamheden voor de badkamer, keuken en toilet zijn gedaan. Momenteel is de stukadoor aan de slag.

We zijn blij met onze vrijwilligers die ontzettend veel werk verzetten. Zij kunnen het echter niet alleen. Daarom zoeken wij vrijwilligers die willen helpen met schuren en schilderen van de binnenzijde van de pastorie. Op zaterdagmorgen 6 april a.s. willen we starten met de voorbereidende werkzaamheden zoals schuren. Bent u daarna doordeweeks beschikbaar, dan is ook die hulp erg welkom.  

Aanmelden

Wilt u uw steentje bijdragen aan het schuren en/of schilderen van de pastorie? Stuur dan even een mailtje naar aartvanputten@pgtharde.nl