Zelf met papier aan de slag 


In onze kerk hangen momenteel prachtige kunstwerken van papierkunstenaar Marja Otter. Op donderdag 14 december geeft deze kunstenares twee workshops waarin u zelf met papier aan de slag kunt. In beide workshops maken de deelnemers drie kerst-/cadeaudoosjes. Deze doosjes kunnen vervolgens uiteraard versierd worden. Een praktische workshop waarin iets gemaakt wordt wat daarna gebruikt kan worden óf voor sier neergezet kan worden.
Deelname is gratis. Het is fijn als deelnemers zelf een schaar meenemen, eventueel zijn ook platte kledingknopen en andere (kleine) decoratiematerialen welkom (cadeaulintjes bijvoorbeeld). De workshops worden gehouden in een van de zalen van de Maranathakerk.

Details


Datum: donderdag 14 december
Workshop 1: 14.00 – 16.00 uur
Workshop 2: 19.30 – 21.30 uur

Aanmelden kan via lerenenontmoeten@pgtharde.nl
Geef daar bij aan of u zich voor ’s middags of ’s avonds aanmeldt.
Nodig ook gerust iemand uit die geen lid is van onze gemeente!


Bijbelgesprekskring


In september is de Bijbelgesprekskring weer van start gegaan. Dit jaar staat de Bergrede centraal (Matteüs 5:1 tot en met 8:1). We gaan een bergtocht maken. In de Bergrede laat Jezus namelijk zien hoe de weg van God in deze wereld eruitziet: een weg van liefde en gerechtigheid. Dat klinkt mooi, maar het is niet altijd een gemakkelijke weg. Leren vergeven, leren je vijanden lief te hebben, leren om Gods koninkrijk centraal te zetten in je leven: dat vraagt best wat van je. Het belooft dus een uitdagende tocht te worden.

We komen samen op de tweede dinsdag van de maand in de kerk en op de tweede woensdagmorgen van de maand in gebouw Jeanne d’Arc. U/jij bent van harte welkom!

Details

Dag/datum: tweede dinsdag van de maand in de kerk en op de tweede woensdag van de maand in gebouw Jeanne d’Arc
Aanvang: dinsdagen 20.00 uur / woensdagen 10.30 uur
Periodiek/eenmalig: periodiek
Opgeven: lerenenontmoeten@pgtharde.nl


Eetcafé de Ontmoeting


Ca. één keer per maand organiseren wij Eetcafé de Ontmoeting. Een gezellige maaltijd die we met elkaar delen in de kerk!
Inloop in de kerkzaal van de Maranathakerk vanaf 17.30 uur, de maaltijd start om 18.00 uur. Houd de informatiebrief in de gaten voor de juiste data!

Details

Dag/datum: op vrijdag, ca. één keer maand
Aanvang: 18.00 uur
Kosten: € 7,00 p.p.
Periodiek/eenmalig: periodiek
Opgeven: lerenenontmoeten@pgtharde.nl (aanmelden verplicht, dit kan tot de dinsdag ervoor)


 • Collecte 10 december

  Collecte 10 december

  Kerstcampagne Kerk in Actie Dit is de tweede zondag van de kerstcampagne van Kerk in Actie. De komende weken, tot aan Kerst, collecteren we elke week voor kinderen op de …

 • Symbolische schikking advent

  Symbolische schikking advent

  Advent is een tijd van uitzien naar nieuwe hoop en verwachting van het licht, dat in de diepste duisternis verschijnt als een kwetsbaar mensenkind. We sluiten aan bij het project …

 • Kijk de kerkdienst van zondag 3 december terug

  Kijk de kerkdienst van zondag 3 december terug

  De kerkdienst van deze zondag is terug te kijken op Kerkomroep of op ons YouTube-kanaal.