Zondag 13 juni 2021 – 9.30 uur

2e zondag na Trinitatis

Kapot

Voorganger is ds. Marloes van Doorne

mmv Annet Pols (zang) en Corné van Doorne (orgel)

Op de zondagen na Pinksteren lezen we over het ontstaan van de eerste christelijke gemeenschappen. Deze zondag lezen we het moeilijke verhaal over Ananias en Saffira (Handelingen 4: 32 – 5: 11). De eerste christenen waren gewoon alles met elkaar te delen en zorg te dragen voor elkaar. Ananias en Saffira delen ook, maar houden ook een deel stiekem voor zichzelf. Dit moeten ze, heel hard, met de dood bekopen. Wat moeten we met zo’n verhaal? Kunnen we er iets uit leren over christen- of kerk-zijn in deze tijd?

Zondag mogen er 60 mensen in de kerk mee vieren en toch wel weer een mijlpaal: het slotlied kunnen we weer met z’n allen zingen! Opgeven voor de kerkdienst kan van donderdagavond tot zaterdag 12.00 uur door een mailtje te sturen naar aanmelden@pgtharde.nl en aan te geven met hoeveel mensen u wenst te komen. Bij geen reactie bent u van harte welkom.

Ook is er voor 24 mensen mogelijk om te blijven koffie drinken na afloop van de kerkdienst. Als u daar gebruik van wilt maken, moet u dat even aangeven in de aanmeldingsmail.

Voor de kinderen is er Lange Kinderkerk. Ze blijven de hele dienst in hun eigen ruimte. Ze horen over de profeet Jeremia.

De kerkdiensten blijven uitgezonden worden via een livestream. Vier mee via ons YouTube-kanaal: youtube.com/pgtharde of via Kerkomroep.nl