Kinderkerk


Elke week is er tijdens de kerkdienst korte kinderkerk voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. We gaan uit de kerk wanneer het bijbelverhaal wordt voorgelezen en we komen terug wanneer de preek is afgelopen. Dit duurt meestal een half uurtje.

Wat we doen
We gebruiken het materiaal van Bijbel Basics, dit is een programma vanuit het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap, We lezen een verhaal voor en bidden met de kinderen. Elke keer is het een verrassing wat we gaan doen. De ene keer gaan we knutselen en de andere keer gaan we kleuren en er is ook tijd om gezellig met elkaar te kletsen.

Lange kinderkerk
Iedere 2e zondag van de maand is er lange kinderkerk. Hier hanteren we ook de methode Bijbel Basics. Lange kinderkerk begint om 9.30 uur en eindigt rond 10.30 uur, wanneer ook de kerkdienst is afgelopen

Groepen
De groepen worden verdeeld in 2 groepen, zodat iedereen op eigen niveau de uitleg krijgt van de teksten: basisschoolgroepen 1 t/m 4 en groepen 5 t/m 8,

Welkom

Kom gerust een keertje kijken bij de kinderkerk, iedereen is welkom! Meer informatie: jeugdraad@pgtharde.nl

Basiscatechisatie


Wat gebeurt er allemaal in de kerk?
Wie is Jezus?
Wat staat er in de bijbel?

Naar de antwoorden op deze vragen en nog vele andere vragen gaan wij op zoek bij de basiscatechisatie.

Je bent van harte welkom als je in groep 7 of 8 zit.

Details

Wanneer: elke tweede en vierde zondag van de maand
Aanvang: vanaf 10.45 uur (na de kerkdienst)
Waar: in ’t Verdiep

Meer informatie: jeugdraad@pgtharde.nl

Jeugdsoos


Bij de jeugdsoos kun je in een ongedwongen sfeer andere jongeren ontmoeten. Dit is voor jeugd van onze kerk, maar ook van daarbuiten. Ons doel is om jeugd samen te laten komen en leuke dingen te laten ondernemen. Een bijbelstudie is niet aan de orde, daarvoor zijn andere clubs binnen de kerk. Wel proberen we door onze manier van doen en laten en onze omgang met de jeugd te laten zien waar wij voor staan. Wil je toch een serieus gesprek? Dan staan wij daar altijd voor open. We willen bovenal met elkaar een gezellige avond hebben.

We doen af en toe een activiteit of we hebben de soosavonden in ’t Verdiep waar we spelletjes spelen, muziek draaien en snacks eten. De leeftijd is van 12 tot ca. 18 jaar.

Details

Wanneer: één keer per twee maanden op de zaterdagavond (houd de informatiebrief in de gaten voor exacte data)
Aanvang: 19.30 uur
Waar: in ’t Verdiep
Meer informatie: jeugdraad@pgtharde.nl

Kinderclub


Om ca. elke drie weken is er kinderclub op dinsdagavond voor 8, 9 en 10-jarigen. De avonden duren ca. één uur.

We starten met een bijbelverhaal en gaan de rest van de avond knutselen en spelletjes doen. Een avond vol met plezier en gezelligheid!

Wil je ook een keer komen kijken? Mail ons!

Details

Data seizoen ’23/’24:
10-10-2023
31-10-2023
21-11-2023
12-12-2023
09-01-2024
30-01-2024
20-02-2024
12-03-2024

Aanvang: 18.45 uur
Meer informatie: jeugdraad@pgtharde.nl