Het kerkmagazine Maranatha wordt vier keer per jaar uitgegeven. De (wisselende) redactie bestaat uit één afgevaardigde per taakgroep, met Manon Sluijter als eindredacteur. De verspreiding wordt verzorgd door een trouwe groep vrijwilligers.

Onverhoopt geen kerkblad ontvangen of wil je wat exemplaren voor in een gemeenschapsruimte, stuur dan een e-mail naar communicatie@pgtharde.nl. De magazines worden gratis bezorgd in gemeente Elburg.

Kopij aanleveren

Iedereen is van harte welkom om kopij aan te leveren dat aansluit op het thema. De kopij voor het kerkblad kan worden aangeleverd via maranatha@pgtharde.nl. De deadline voor het volgende kerkblad is 8 augustus 2024. Het thema is ‘Als nieuw’. Je kunt het nieuwe magazine in de week na de starzondag in jouw brievenbus verwachten.

Vaste gastredacteur gezocht.

We zijn nog op zoek naar gastschrijvers die een jaar lang één vaste rubriek per uitgave willen schrijven. Bijvoorbeeld een boek- of filmrecensie, een interview of een leuke column. Je mag het helemaal zelf invullen.

Als gastschrijver hoef je niet deel te nemen aan de redactievergaderingen, maar als je het leuk vindt om mee te sparren over de onderwerpen, dan ben je daar zeker van harte welkom. We vergaderen twee keer per jaar. Lees hier meer over deze vacature (naar beneden scrollen op de pagina).

Recente edities van de Maranatha


Oudere versies van het kerkblad kunnen door gemeenteleden worden aangevraagd via communicatie@pgtharde.nl en worden in pdf-formaat naar u verzonden.