Vacature vrijdag | Hulp TOP2000-dienst gezocht


TOP2000 commissie zoekt Hardenese uitbreiding

De TOP2000-dienst is een samenwerking tussen de Ichtuskerk Elburg en onze eigen gemeente. De huidige commissie bestaat grotendeels uit gemeenteleden uit Elburg. We zouden het leuk vinden om hier wat meer balans in te brengen en een gemeentelid van onze kerk aan de commissie toevoegen.

Wat we doen
In december vindt de TOP2000-dienst plaats. Dit is een dienst waarmee hoop en inspiratie wordt geboden door de uitvoering van nummers uit de welbekende TOP2000. De dienst vindt plaats in de sfeer van een TOP2000 café. De TOP2000-commissie bereidt deze dienst voor. Zij verzamelt verzoeknummers, regelt muzikanten en verzorgt de aankleding van de kerk. Tijdens de dienst zullen er ook de nodige hand- en spandiensten moeten worden verricht, qua begeleiding, bediening etc. We vergaderen een paar keer per jaar. In het najaar, in aanloop naar die dienst, is dit wat frequenter.

Wat we zoeken
Ben jij een muziekliefhebber en draag je de TOP2000 een warm hart toe? Dan pas je goed in ons team. Welke skills je ook hebt, we hebben altijd een passende taak voor jou.

Interesse of vragen?
Neem vrijblijvend contact op met Marco Baars.
E-mailadres: marcobaars@pgtharde.nl

Overige vacatures

Wil jij ook graag een steentje bijdragen in onze gemeente, maar is een muziekevent organiseren niet zo jouw ding? Wellicht spreekt één van de overige openstaande taken jou aan. Zo zijn er een paar taken beschikbaar die niet veel vrije tijd vragen, maar die wel heel belangrijk zijn om opgevuld te worden. Denk hierbij aan uitbreiding voor de geldwervingscommissie of het schoonmaakteam. Kijk voor meer informatie op: https://pgtharde.nl/ik-wil-graag/vrijwilligerswerk/