Vacature vrijdag | Versterking jeugdraad


De jeugdraad zoekt versterking!


Wat we doen:

Wij zijn een toegewijde kerkgemeenschap die zich inzet voor de groei en ontwikkeling van onze jeugd. Onze jeugdraad speelt een cruciale rol in het bieden van een stimulerende en ondersteunende omgeving waarin jongeren hun geloof kunnen verkennen, vriendschappen kunnen opbouwen en hun talenten kunnen ontwikkelen.

Als medewerker van onze jeugdraad ben je actief om samen met een enthousiast team van vrijwilligers boeiende en relevante programma’s en evenementen te organiseren voor jongeren binnen onze kerkgemeenschap. Je bent als onderdeel van de jeugdraad actief in het bedenken, organiseren en coƶrdineren van diverse activiteiten, zoals jeugdbijeenkomsten, kampen, workshops en sociale evenementen. Daarnaast onderhoud je contact met ouders, jongeren en andere belanghebbenden om de behoeften van de jeugdgroep te begrijpen en te kunnen reageren op eventuele uitdagingen of kansen.

Wat we zoeken:

We zijn op zoek naar een enthousiast persoon die affiniteit heeft met de doelgroep jongeren, bij voorkeur de doelgroep tussen de >12  jaar. Ben jij verbindend, sociaal en creatief ingesteld? Dan pas jij goed in ons team!

Interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact op met Margriet Mulder, jeugdouderling.

E-mailadres: margrietmulder@pgtharde.nl