Vacature vrijdag | Twee nieuwe taken

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Vacature-vrijdag-1920x1198.jpg

Op deze Vacature Vrijdag hebben twee nieuwe vrijwilligerstaken in de aanbieding! Weer twee totaal verschillende functies, waardoor de variatie in het aanbod aan taken toeneemt.

Alle openstaande taken zijn zowel inhoudelijk als qua tijdsbelasting heel verschillend, dus er is voor elk wat wils. Kijk daarom snel verder voor gedetailleerde beschrijvingen!

De vacatures die er deze week zijn bijgekomen zijn die van leidinggevende voor de Jeugdsoos en van Pastoraal Wijkbezoeker.

Vacature jeugdleider

Vanwege de verhuizing van één van de huidige jeugdleiders zijn we op zoek naar een nieuwe leiding voor de jeugdsoos.

Wat we doen
We organiseren één keer per twee maanden een gezellige avond voor de jeugd van 12 tot ca. 16 jaar. Ons doel is om jeugd van de kerk samen te laten komen en leuke dingen te laten ondernemen. Een bijbelstudie is niet aan de orde, daarvoor zijn andere mogelijkheden binnen de kerk. Wel proberen we door onze manier van doen en laten en onze omgang met de jeugd te laten zien waar wij voor staan.

Wat we zoeken
Vind jij het leuk om educatieve, recreatieve en sociale activiteiten voor jongeren te organiseren en begeleiden, dan ben jij de persoon die we zoeken! Als jij het, net als wij, belangrijk vindt dat we als gemeente het gevoel van gemeenschap vormen en verbinding zoeken overbrengen aan de jongere generatie, grijp dan nu je kans om een steentje bij te dragen!

Interesse of vragen?
Neem vrijblijvend contact op met Mirjam van Staalduijnen, leiding Jeugdsoos.
E-mailadres: jeugdraad@pgtharde.nl

Vacature pastoraal wijkbezoeker

Het pastorale team is op zoek naar versterking!

Wat we doen
Het pastorale team bestaat naast de predikant uit pastorale ouderlingen en pastorale wijkbezoekers en is onderdeel van de Taakgroep Gemeenschap. Zij hebben de taak op zich genomen om regelmatig bij mensen op bezoek te gaan en pastorale zorg te bieden. Binnen het team is afgesproken dat gemeenteleden van 75 jaar en ouder door ons benaderd zullen worden met de vraag of zij behoefte hebben aan een pastoraal gesprek.

Wat we zoeken
We zijn op zoek naar een empathisch persoon die ons team wil versterken. Iemand die kan luisteren naar de zorgen, vreugden, geloofsvragen en uitdagingen van de gemeenteleden.

Interesse of vragen?
Neem vrijblijvend contact op met Hetty Petersen, voorzitter van de taakgroep Gemeenschap.
E-mailadres: pastoraalberaad@pgtharde.nl