Vacature vrijdag | leiding Jeugdsoos

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Vacature-vrijdag-1920x1198.jpg

Leiding jeugdsoos gezocht


Deze Vacature Vrijdag besteden we aandacht aan de functie Jeugdleider. Vanwege de recente verhuizing van één van de huidige jeugdleiders zijn we op zoek naar nieuwe leiding voor de Jeugdsoos. Jeugdsoos is één per twee maanden en in de zomermaanden is er geen Jeugdsoos. Het is dus een vrijwilligerstaak voor ca. vijf zaterdagavonden per jaar.

Wat we doen
We organiseren één keer per twee maanden een gezellige avond voor de jeugd van 12 tot ca. 16 jaar. Ons doel is om jeugd van de kerk samen te laten komen en leuke dingen te laten ondernemen. Een bijbelstudie is niet aan de orde, daarvoor zijn andere mogelijkheden binnen de kerk. Wel proberen we door onze manier van doen en laten en onze omgang met de jeugd te laten zien waar wij voor staan.

Wat we zoeken
Vind jij het leuk om educatieve, recreatieve en sociale activiteiten voor jongeren te organiseren en begeleiden, dan ben jij de persoon die we zoeken! Als jij, net als wij, hecht aan het opbouwen van een gevoel van gemeenschap en het stimuleren van verbinding, grijp dan nu de kans om een steentje bij te dragen!

Interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact op met Mirjam van Staalduijnen, leidinggevende Jeugdsoos.
E-mailadres: jeugdraad@pgtharde.nl