Lente Fair – zaterdag 25 maart

Komt u ook?! Zaterdag 25 maart is het zover, dan hopen we met z’n allen weer een paar mooie uurtjes te beleven in de Maranathakerk.

Er is een markt met kramen vol curiosa, kinderspeelgoed, boeken, bloemen en elektra. Daarnaast kunt u gezellig een kopje koffie drinken met iets lekkers erbij, wie weet wint u een mooie prijs bij het Rad van Avontuur! Dit jaar is het ook weer mogelijk om uw auto te laten wassen. 

De opbrengst is voor de verbetering van het verwarmingssysteem in de diverse zalen van de kerk.  

Al veel enthousiaste vrijwilligers hebben hun hulp toegezegd, maar we zijn nog wel op zoek naar mensen, die willen helpen met het wassen van de auto’s. Vele handen maken licht werk en het is fijn om na een uurtje even afgelost te worden! Ook zijn de eigengebakken cakes, koeken en taarten van harte welkom!!


Goede en verkoopbare spullen (geen meubelen of andere grote stukken) kunnen op de volgende dagen ingeleverd worden bij de kerk: donderdag 23 maart tussen 16.00 en 20.00 uur, vrijdag 24 maart tussen 13.00 en 18.00 uur.

LET OP! Nieuw op de Lente-Fair: Een voetbal clinic voor de jeugd in de leeftijd van de basisschool gegeven door dhr. Arie Paauwe.