Filmavond 18 januari

Zee van tijd

Donderdagavond 18 januari draaien we in de Maranathakerk de film “Zee van Tijd”. Deze film, gebaseerd op een ware gebeurtenis, ging in 2022 in première op het Nederlands Film Festival. De regie was in handen van Theu Boermans.
Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren tachtig met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt. Het abrupte einde van de reis is het begin van een innerlijke strijd. In hun wanhopige pogingen om overeind te blijven, drijven de twee steeds verder uit elkaar. Veertig jaar later ontmoeten de vroegere geliefden elkaar weer en blijkt dat de tijd zeker niet alle wonden heeft geheeld. Ze proberen met het onverwerkte verleden in het reine te komen.

Aanvang

De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie/thee. Om 19.30 uur starten we de film. Er is een korte pauze en na afloop is er een drankje, terwijl er kan worden nagepraat. Gemeenteleden van Ichtuskerk in Elburg zijn ook uitgenodigd.