Bierproeverij vrijdag 24 november

Bierproeverij voor het goede doel 

Vrijdag 24 november is de ideale gelegenheid het aangename met het nuttige te combineren. In Het Verdiep van de Maranathakerk kan je die avond meedoen aan een bierproeverij. Het thema van de avond sluit aan bij ons jaarthema ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk, bewonder’. De bieren die geproefd worden hebben op één of andere manier met dit thema te maken. Stuk voor stuk bijzondere biertjes. Voor wie liever alcoholvrij drinkt: daar kan voor gezorgd worden!

De avond wordt verzorgd door Gert Gerritsen van Stichting Join4Energy. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar energiestofwisselings-ziekten, want ieder kind heeft recht op energie.
Kijk voor meer info op: join4energy.nl


Inloop is vanaf 19.45 uur. We starten om 20.00 uur. De kosten zijn 20,- per persoon. Daarvoor krijg je 7 bijzondere biertjes te proeven en natuurlijk tussendoor ook wat lekkere hapjes. Aanmelden kan via lerenenontmoeten@pgtharde.nl. Geef daar ook bij aan of je voor de variant met of zonder alcohol gaat. We hopen op een mooie opbrengst en een gezellige avond!