Sinds afgelopen zomer zijn wij vacant; en eigenlijk gaat dat best goed. Maar natuurlijk zijn we hard op zoek naar een nieuwe predikant (1 FTE). Want samen gaat het vast nóg beter. We zoeken iemand die het leuk vindt om op te trekken met de verschillende generaties binnen onze gemeente. Misschien spreekt het volgende jou aan?

Veelkleurige gemeente

We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in onze kerk en dat iedereen mee kan doen; kinderen en jongeren, ouderen en mensen met een beperking. Daar zetten we ons met elkaar voor in. Uiteraard vinden we inspirerende en eigentijdse kerkdiensten belangrijk, net als zo nu en dan een éxtra uitdagende preek. En aandacht voor de kinderen; vaak zijn dat er op zondagmorgen wel twintig of meer.

Jij weet de woorden uit de Bijbel en onze tradities te vertalen naar het hier en nu, zodat wij er de week mee in kunnen. Want kerk zijn dat doen we niet alleen op zondag en niet alleen in onze eigen gemeente. Daarom zoeken we iemand die graag aan de slag gaat met leren en ontmoeten voor alle generaties, ons pastoraat en diaconaat. Je neemt initiatieven, hebt een open blik naar buiten waarbij samenwerken en netwerken je op het lijf is geschreven. En als het kan heb je ook wat gevoel voor humor. Uiteindelijk vinden we bij dit alles motivatie en bevlogenheid belangrijker dan werkervaring.

Welkom op de Veluwe

We zijn blij dat we voor onze nieuwe predikant 1 FTE beschikbaar hebben, maar wil jij liever ietsje minder, dan is dat bespreekbaar. Net als duo-banen en andere manieren om deze vacature in te vullen. Niet onbelangrijk, je vindt ons op ‘t Harde. Een levendig dorp op de noordelijke rand van de Veluwe. Naast onze kerk staat een mooie pastorie, die op dit moment helemaal wordt vernieuwd en verduurzaamd. Als het in de planning past mag je zelfs zelf de kleur van de vloer uitkiezen! We wonen dus niet alleen in een prachtige groene omgeving, maar zijn ook nog eens een groene kerk!

Reageren

Voel jij je geroepen de komende jaren met ons op te trekken? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. De manier waarop je dat doet, laten we graag aan jou over. Reageren kan tot en met vrijdag 3 mei. Wij hebben 11 en 13 mei gereserveerd voor kennismakingsgesprekken.

Contactpersonen:
Johan Oord, voorzitter Beroepingscommissie
Manon Sluijter, secretaris Beroepingscommissie

E-mailadres:
beroepingscommissie@pgtharde.nl

Achtergrondinformatie

Bekijk de profielschets van onze kerkelijke gemeente en haar directe omgeving. Lees ons beleidsplan voor meer achtergrondinformatie.