Sinds het vertrek van dominee Marloes redden wij ons eigenlijk prima. Maar toch missen we wat…
We zoeken dus een nieuwe predikant. Één met oog voor verschillende generaties, met zeker ook aandacht voor onze tieners en hun ouders. Misschien spreekt het volgende jou aan.

Profielschets

We zijn een veelkleurige gemeente waarin iedereen meedoet; kinderen en jongeren, ouderen en mensen met een beperking. We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in onze kerk.   

Uiteraard vinden we inspirerende en eigentijdse kerkdiensten belangrijk, net als zo nu en dan een uitdagende preek. Jij weet de woorden uit de Bijbel en onze tradities te vertalen naar het hier en nu, zodat wij er de week mee in kunnen. Maar kerk zijn dat doen we niet alleen op zondag en niet alleen in onze eigen gemeente. Daarom zoeken we iemand die graag aan de slag gaat met leren en ontmoeten voor alle generaties, ons pastoraat en diaconaat. Je neemt initiatieven, hebt een open blik naar buiten, en ook wat gevoel voor humor. Bij dit alles vinden we motivatie en bevlogenheid belangrijker dan werkervaring. Oh ja, onze vorige predikant nam ook een organist mee. Heel handig, maar uiteraard niet verplicht…   

We zijn blij dat we voor onze nieuwe predikant 1 FTE beschikbaar hebben, maar wil jij liever ietsje minder, dan is dat bespreekbaar. Net als duo-banen en andere manieren om deze vacature in te vullen. Niet onbelangrijk, je vindt ons op ’t Harde. Een levendig dorp op de noordelijke rand van de Veluwe. Gelegen aan de A28 en bij een treinstation zijn we goed bereikbaar. Naast onze kerk staat een mooie pastorie, die op dit moment helemaal wordt vernieuwd en verduurzaamd. Want we wonen niet alleen in een groene omgeving, maar zijn ook nog eens een groene kerk!  

Voel jij je geroepen de komende jaren met ons op te trekken? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. De manier waarop je dat doet, laten we graag aan jou over.