Uitzending kerkdienst 29 november

Tijdens de uitzending van afgelopen zondag 22 november viel helaas opnieuw de verbinding weg. Juist in een dienst waarin we de gemeenteleden herdachten die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Heel erg teleurstellend voor velen. Hoewel de storing weer optrad bij een server die niet onder onze controle staat, bieden we aan allen die betrokken waren bij de dienst van afgelopen zondag onze welgemeende excuses aan. De afgelopen dagen is er erg veel gemaild en gesproken over hoe nu verder.

Op korte termijn, deze zondag en volgende week zondag zullen we de dienst op twee kanalen uitzenden. Naast Kerkomroep kunt u de dienst ook live volgen via ons YouTube-kanaal: youtube.com/pgtharde U kunt daar gelijk naar kijken of als Kerkomroep weer vastloopt er op overschakelen. Daarnaast proberen we, als de dienst is afgelopen, hem zo snel mogelijk volledig op YouTube en onze website te zetten zodat u terug kunt kijken.

Over hoe het na volgende week zondag zal gaan, zullen we in een volgende infobrief berichten.College van Kerkrentmeesters