Top2000-dienst

Samen met de Ichtuskerk in Elburg bereiden we een TOP 2000 dienst voor die we hopen te houden op vrijdagavond 28 december, aanvang 19.30 uur in Elburg.

Dat is in de periode dat  op NPO Radio 2 de jaarlijkse Top 2000 wordt uitgezonden. Er zullen op diverse manieren mooie, aansprekende en bijzondere liedjes uit de “echte Top-2000-lijst” in de dienst “voorbij komen”. Soms om mee te zingen, soms om verstild te luisteren. Er is gekozen voor de volgende opzet. Aan de hand van het gekozen thema: TRUE COLORS, willen we kijken en luisteren naar nummers met een kleur in de titel en/of  een artiest/band die zingt over veelkleurigheid, de schoonheid van verschillen enzovoort. Er is een lijst gemaakt van zo’n 140  nummers die aan de genoemde criteria voldoen om op ideeën te komen.

Die lijst zal in de hal op een statafel worden gelegd.  Er wordt de komende weken ook de mogelijkheid geboden om in de hal je keuzes en je motivatie te noteren. MAAR…..

er is ook  een mogelijkheid om digitaal te stemmen. Het is de bedoeling dat er per emailadres éénmaal wordt gestemd. Je mag 7 nummers kiezen uit de lijst van 140 en er is ruimte om drie eigen keuzes, passend bij het thema, toe te voegen. Het is fijn om, waar mogelijk, aan te geven, waarom een nummer zo speciaal voor jou is. Stem dus op de website www.top2000elburg.nl 

Het zou top zijn als er mensen zijn die, aangesproken door bovenstaande, zin hebben om “in te stappen” om mee te denken en mee te doen in de organisatie. Er kunnen nog wel wat mensen bij, zeker mensen die ervaring hebben met het maken van filmpjes of ervaring hebben met licht en geluid.