Running-Dinner – 9 februari

Op zaterdag 9 februari 2019 is er weer een Running Dinner. Bij een Running Dinner gaan we letterlijk bij elkaar aan tafel. Deelnemers stellen hun huis open voor elkaar en zijn daarbij zowel gastheer/vrouw als gast aan tafel. Alle deelnemers dragen zorg voor één van de drie gangen. Na elke gang verplaatst iedereen zich naar een volgend adres en ontmoet daar weer andere tafelgasten. Elke keer zitten er maximaal, inclusief gastheer/gastvrouw 6 deelnemers aan tafel.

We starten op zaterdag om 17.00 uur gezamenlijk in de Maranathakerk. Vandaar vertrekt iedereen naar het adres waar men wordt verwacht voor het voorgerecht. Na het voorgerecht vertrekt iedereen weer naar een ander adres om daar het hoofdgerecht te nuttigen in een nieuwe samenstelling. Zo ook met het nagerecht. Pas na een gang krijgt elke deelnemer te horen waar het volgende gerecht wordt genuttigd. Na afloop komen we nog even samen om nog even gezellig na kletsen en onze ervaringen met elkaar delen.

Lijkt het u wat? Meld u dan uiterlijk zondag 27 januari 2019 aan bij onderstaand adres. U krijgt de week na het sluiten van de inschrijving bericht of u het voor-, hoofd- of nagerecht mag verzorgen (voor in totaal 6 personen, inclusief uzelf).
Het Running Dinner is bestemd voor volwassenen. Wat u op tafel zet mag u zelf bepalen. Het hoeven geen culinaire hoogstandjes te zijn. Het doel van het Running Dinner is de ontmoeting met elkaar. Ook als u alleen bent kunt u zich natuurlijk opgeven.

Graag tot ziens. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!!

Bruin en Marijke Feijen

Opgaveformulie Running Dinner