Paas-Challenge 27 maart

De Hervormde Gemeente organiseert voor de oudere kinderen en tieners op zaterdag 27 maart een Paas-Challenge.

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen.

Voor wie?

De PaasChallenge 2021 is geschikt voor iedereen, alle leeftijden kunnen meedoen. Wel is het speciaal geschikt voor tieners in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar. Ook mensen van buiten de kerk zijn welkom. Het spel is voor iedereen goed te spelen zonder voorkennis.

Aanmelden

Deelname is gratis. Aanmelden vooraf is nodig, via Calendly. Scan de QR code en kies een tijdslot. Meld je zo snel mogelijk aan, want ook hier geldt: VOL=VOL. De PaasChallenge vindt plaats op zaterdagmiddag 27 maart 2021. 

Coronaproof 

De PaasChallenge van 2021 is een coronaproof QR-codespel waarbij deelnemers in kleine groepjes afhankelijk van de actuele coronamaatregelen (of meerdere personen mits uit één huishouden) mee kunnen doen. Even weg van je beeldscherm, Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier.

Meer info kun je vinden op www.facebook.com/Paaschallenge2021