Kerstmusical 24 dec Doe je mee?

Jozef en zijn hoogzwangere verloofde Maria maken een lange reis van Nazareth naar Bethlehem om zich daar in te laten schrijven. Jefta en Tamar, de eigenaars van grand café De herberg, ontvangen Jozef en Maria met open armen, maar hebben helaas geen slaapplek voor ze vrij. Gelukkig vinden ze uiteindelijk een knus plekje in ’t Schamel dak, een bijgebouwtje dat dienstdoet als stal. En maar net op tijd, want de bevalling is ophanden! Jozef is stikzenuwachtig. Het zal allemaal toch wel goed komen?

Op 24 december zal de Kerstmusical ‘Herders, sta op!’ in de Maranathakerk gespeeld worden. Maar daar hebben we jou bij nodig! Doe je ook mee?

Een grotere of kleinere rol; meer, minder of geen tekst? Er is een passende rol voor iedereen. Kinderen in de basisschoolleeftijd en tieners worden van harte uitgenodigd om mee te doen.

We oefenen wekelijks na de herfstvakantie tot kerst. De jongste kinderen zullen minder oefenmomenten hebben.

De opvoering is in de gezinsdienst op Kerstavond 24 december om 19.00 uur. Iedereen is daarvoor van harte uitgenodigd.

Geef je op zondag 9 of 16 oktober op in de kerk of stuur een mail naar jeugd@pgtharde.nl (voor do. 20 okt) en geef daarbij aan welk oefenmoment voor jou het beste uitkomt. We kijken naar wat het geschiktst is voor de meeste kinderen.

  • maandagavond 18.30-19.30 u
  • dinsdagmiddag 16.00-17.00 u
  • vrijdagavond 19.00-20.00 u
  • zaterdagmiddag 16.00-17.00u