Kerkelijk initiatief:  ‘Kopie of karakter?’ 20 februari

Heeft u met jongeren en opvoeding te maken? Thuis of in uw werksituatie? Vraagt u zich ook weleens af hoe we onze kinderen en jongeren gezond op kunnen laten opgroeien? 

Kom dan naar de thema-avond “Kopie of karakter” op 20 februari in de Oosterkerk. 

Burgemeester van Elburg Jan Nathan Rozendaal zal deze avond openen. Vragen die we elkaar willen stellen zijn: Hoe kunnen wij jongeren bijbenen in de voortdurende verandering van jeugdcultuur en hen in deze wereld een verantwoorde weg wijzen tot zelfstandig en volwassen burgerschap? Welke rol is daarbij weggelegd voor ouders, kerk, onderwijs en overheid? En tegen welke vragen lopen wij dan aan?

Daarna is er keuze tussen verschillende workshops onder leiding van inspirerende professionals: Vader in de opvoeding (Bert Reinds), Gaming (LCJ), Middelengebruik (Tactus) en opvoeding in de kerkelijke gemeente (HSJJ). In de workshops worden materiaal en tips meegegeven om aan deze onderwerpen in uw eigen context verder aandacht te besteden.

U bent van harte welkom in de Oosterkerk, Klaverplein 1 te Elburg. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Vanaf 19.00 uur is er inloop, de avond start om 19.30 uur. Het kerkelijk initiatief wordt georganiseerd door de pastores, burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

Heel graag tot 20 februari!