Gespreksgroep Verder met verlies

In het najaar zullen er in ’t Harde en in Elburg gespreksgroepen starten voor mensen die hun partner zijn verloren door overlijden. In deze groepen proberen we elkaar tot steun te zijn, door naar elkaar te luisteren, verhalen en ervaringen te delen. En samen te kijken naar de toekomst.

De gespreksgroepen zijn in principe voor mensen die tot 5 jaar geleden hun partner verloren. De groepen komen eens in de twee weken bij elkaar. In totaal zijn er zes bijeenkomsten van ongeveer 2 uur.

De gespreksgroep in ’t Harde wordt verzorgd door ds. M. van Doorne en Nella Kamstra. Deze groep komt bij elkaar in de Maranathakerk en start op donderdagavond 10 november om 19.30 uur.

In Elburg is de leiding in handen van ds. J. Swager en Hanneke Hiscock. Deze groep komt bij elkaar op vrijdagmiddag in ’t Huiken en start op vrijdag 11 november om 14.00 uur.

De groepen worden georganiseerd door mensen werkzaam of betrokken bij de Protestantse Kerk in Nederland, maar staan open voor iedereen! Dus ook voor mensen die zich in een andere, of helemaal niet in een kerk, thuisvoelen.

Voor meer info of vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met:

’t Harde: Nella Kamstra: nella_mulder@hotmail.com

Elburg: Hanneke Hiscock: hannekehiscock@gmail.com