Eetcafé in coronatijd

Wat jammer dat we onze gasten moeten missen en zij ons en de lekkere maaltijd. Juist in deze donkere wintermaanden is er behoefte aan samenzijn. Er is een plannetje ontstaan om kleinschalig gezelligheid en een maaltijd te kunnen bieden.

Het idee is om met 1 of 2 mensen bij iemand thuis te gaan eten. Mensen die bij iemand thuis te gast willen zijn kunnen zich opgeven bij Ekie Weedage.
Datzelfde geldt ook voor mensen die een maaltijd voor 1 of 2 personen willen koken en gasten bij zich thuis willen ontvangen. Het is de bedoeling om zo vraag en aanbod met elkaar te verbinden.

We hebben besloten om het elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur aan te bieden, er zijn een aantal kokers/gastgezinnen die graag mensen uitnodigen aan hun tafel.

Het aanbod is er, nu nog de vraag! IEDEREEN kan en mag zich aanmelden, denk dus niet dat het speciaal is voor ouderen, alleen gaanden of voor de mensen  die gewend waren om het eetcafé te bezoeken. Het gaat om het elkaar  ontmoeten, om een klein lichtpuntje voor elkaar te zijn in deze tijd.

Het is een moeilijke onzekere tijd voor iedereen en zeker voor alleen gaanden. Ik hoop dat we een klein lichtpuntje voor elkaar kunnen zijn op deze manier.

Graag  vóór dinsdag aanmelden  voor de vrijdag die daar op volgt. U kun zich aanmelden via email: eetcafe@pgtharde.nl of via WhatsApp / telefoon 06-13879503

Meld u aan!!

Initiatief van Eetcafé de Ontmoeting en Diaconie