Diaconie ondersteunt Voedselbank Elburg en lokale ondernemers

Door de coronacrisis zijn er voor veel mensen en bedrijven moeilijke tijden ontstaan. Veel mensen zitten thuis en veel bedrijven komen in moeilijkheden omdat hun producten minder worden afgenomen. Ook de Voedselbank Elburg – Oldebroek merkt de crisis. Aan de ene kant zijn er meer hulpvragers die steun zoeken bij de voedselbank. Aan de andere kant ontvangt de voedselbank op dit moment minder goederen.

De diaconie van de Maranathakerk heeft besloten om de Voedselbank van Elburg – Oldebroek én lokale ondernemers te helpen. Door groente en fruit aan te kopen bij Groenteproductie Flevoland (GPF) en deze te doneren aan de voedselbank komen de mensen die aankloppen bij de voedselbank niet tekort. Ook GPF kan hierdoor een deel van haar kosten betalen.

Heeft u ook moeite om rond te komen? U kunt dan contact opnemen met de diakenen van de Maranatha. Ze kunnen u helpen met het vinden van oplossingen voor uw situatie. Soms is dat met financiële steun. Het kan ook door hulp te bieden bij het leggen van contact met hulpinstaties. Met alles wat u met ons deelt wordt vertrouwelijk omgegaan. Bel gerust met Ekie Weedage (06-13879503) of Maarten de Jong (06-22228311).