Collecte kerstnachtdienst

De collecte van de nachtdienst van 24 december is bestemd voor de partnergemeente Tinca.  Vorige week hebt u in de informatiebrief kunnen lezen hoe het er nu gaat en dat er nog steeds behoefte is aan ondersteuning vanuit onze gemeente.

Ook deze collecte is van harte aanbevolen.

een brief uit Tinca

Lieve vrienden,
We zijn blij dat jullie contact met ons hebt opgenomen, en voor jullie liefde en voor jullie geloof.
Ik ben Julia en mijn man Attila Megyasszai is sinds 2 jaar predikant in de Gereformeerde Kerk van Tinca. Ik ben verantwoordelijk voor het Ouderenhuis. We hebben vier kinderen, Hanna 15 jaar oud, Attila 13, Lidia 11 en Zsuzsa 9 jaar oud.

In het Ouderenhuis hebben we nu 22 bewoners, van 47 tot 96 jaar. We hebben een aantal mensen met een rolstoel en 5 mensen hebben verschillende psychische aandoeningen.

Elke ochtend hebben we Bijbelstudie en tijd voor gebed samen met de bewoners en het personeel. Dus we proberen in Gods liefde de dag te beginnen..

We hebben verschillende kosten waaraan u uw donatie kunt toekennen. We hebben bijvoorbeeld kosten voor medicijnen, elektriciteit, brandhout voor de winterperiode voor de verwarming en voedsel voor elke dag, brood, groenten, fruit en andere.

Ik zal jullie foto’s sturen van een adventsworkshop gisteren, met muziek, Bijbelverzen en kerstdecoraties maken.

Bedankt voor alles. Ik hou van Julia en Attila

De diaconie