7 maart – Ladiesnight

Op donderdagavond 7 maart is het een speciale avond voor de dames. We organiseren een ladiesnight. Kom gezellig met je vriendin of zus en kijk samen naar een mooie film: “Me before you”.

Korte inhoud; Louisa Clark (Emilia Clark) woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Zonder een duidelijke richting in haar leven, hopt de eigenzinnige en creatieve 26-jarige van baan naar baan. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld, wanneer ze weer eens switched van baan. Ze wordt ingehuurd om de zorg op te nemen van Will Traynor (CLaflin), een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Vaak vind je de liefde waar je haar niet verwacht, soms brengt het je naar een plek waar je nooit had gedacht te zullen gaan.

Je bent welkom vanaf 19.30 uur. Koffie en thee met iets lekkers staan klaar. Rond 20.00 uur starten we de film, deze onderbreken we halverwege met een hapje en een drankje. De intree voor de avond is € 7,50 (inclusief consumpties). Nadat we de kostenbetaald hebben, gaat de opbrengst naar Compassion. Waar moet je zijn: In de kerkzaal van de Maranatha kerk in tHarde. We hopen op een grote opkomst en een gezellige avond.