2e adventscollecte – Speelgoedbank

Speelgoedbank helpt kinderen om te spelen.

Speelgoed kopen voor een verjaardag, sinterklaas of kerst is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gezinnen met een klein budget hebben daar vaak niet de middelen voor. De speelgoedbank helpt deze kinderen om het leven een beetje leuker te maken. Door speelgoed uit te lenen of cadeaus te geven rond sinterklaas.

De speelgoedbank van Elburg ondersteunt kinderen en hun (groot)ouders met speelgoed. Wanneer gezinnen hulp ontvangen van de voedselbank of moeten rondkomen van bijstandsniveau mogen de kinderen speelgoed uitkiezen. Al het werk van de speelgoedbank wordt gedaan door vrijwilligers! Alleen door hun inzet en giften kan dit mooie werk door blijven gaan.

Door deze kinderen te steunen kunnen kinderen spelen en zich kind blijven voelen. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van de speelgoedbank.

In de weken van advent collecteert de diaconie iedere week voor kinderen in de knel. Tijdens onze verwachting naar de komst van Christus willen we steun bieden aan kinderen die het erg moeilijk hebben.