18 januari – Interactieve avond Duurzaamheid

We nodigen u/jou heel graag uit om op maandagavond 18 januari deel te nemen aan een interactieve avond rondom ons jaarthema duurzaamheid. Juist nu zoveel van de geplande activiteiten in onze gemeente geen doorgang hebben kunnen vinden zijn we extra blij dat we deze avond wel door kunnen laten gaan. Thema van deze avond: Op weg naar een andere economie

Onze markteconomie heeft ons in de afgelopen eeuwen grote welvaart gebracht. Tegelijk wordt hoe langer hoe meer duidelijk dat we economisch niet nog eens een eeuw door kunnen gaan met voortdurende groei. Dat loopt spaak met ons milieu, het loopt ook sociaal spaak vanwege een snel toenemende ongelijkheid, en bovendien grijpt in veel landen ook een burn-out pandemie om zich heen.

De corona-crisis zullen we als een heel korte repetitie kunnen zien voor het omgaan met een aantal andere crises die op ons afkomen. Het is nu de tijd om te leren voor de economie van morgen en overmorgen. 

Hierover kunnen we deze avond in gesprek gaan met prof. dr. Govert Buijs, hoogleraar ‘Filosofie van economie en samenleving’ aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. 

U kunt op 18 januari a.s. meedoen via internet als u de volgende zoomlink opent: 

https://vu-live.zoom.us/j/91596171193?pwd=SG13b3dzOGwxbWd6VDhSbXFlMFF3dz09

Als gevraagd wordt naar een nummer van de bijeenkomst (meeting ID): 915 9617 1193

Het wachtwoord (Passcode) is: Economie

Als u nog niet eerder met ZOOM heeft gewerkt, vindt u hier een handleiding.

U kunt inloggen vanaf 19.30, u kunt dan testen of u juist bent ingelogd. De avond zelf begint om 20.00u.

In het geval het inloggen niet lukt, kunt u contact opnemen met één van onderstaande telefoonnummers::

ds. Marloes van Doorne, telnr.: 06 11 36 41 93 of Bruin Feijen, telnr.: 06 83 51 85 52